Michael Jackson, amb problemes de plagi

A l’anomenat rei del pop (a la gallega?) no paran de crecerle los enanos. L’últim capítol de la seva turbulenta història apareixia avui als diaris: un tribunal de Brussel.les ha dictaminat que la cançó “You are not alone” és en realitat un plagi d’una altra cançó ja existent titulada “If we can start all over”, composta en anterioritat per uns músics belgues, Danny i Eddy Van Passel.

You are not alone en realitat fou una col.laboració d’un altre cantant i compositor, Robert Sylverster Kelly, qui és per tant el culpable del plagi i no en Michael Jackson, com així apareix en tots els titulars dels mitjans de comunicació. D’altra banda és comprensible que la notícia aparegui distorsionada, no en va la cançó (nº 1 a quasi tot el món) està inclosa en l’àlbum “HIStory” d’en Michael Jackson.

El cert és que el plagi és evident, compareu vosaltres mateixos.

Original…

… i plagi

No tant evident és un altre plagi que des de fa molt més temps ve denunciant un altre cantant espanyol pràcticament desconegut, Luixi Toledo. Aquest cantant insisteix en que el superventes “Thriller” és en realitat un plagi d’un tema seu anomenat “Exorcismo”. Les semblances són escasses però s’ha de reconèixer que hi són.

Original…

… i plagi ??

Entre els problemes de plagi, acusacions de pederàstia, problemes financers i escàndols diversos, no és d’estranyar que veiem al pobre Michael més pàl.lid que mai…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.