Estem d’estreno

Aquí teniu la preciositat de bici que em vaig comprar a finals de la setmana passada. Val, d’acord, no és res de l’altre món, una BTT de les senzilletes… doncs sí, però tampoc em vaig voler quedar amb el model més senzill. El que destaca més possiblement siguin els frens de disc, no tenen res a veure amb els frens de pastilla de tota la vida! Quina diferència!!

Fa un parell de mesos ja que em vaig inflamar el tendó rotulià, tot aquest temps he anat al fisio on em feien massatges i corrents. No puc dir que estigui 100% curat, encara noto alguna cosa quan faig certs gestos al flexionar el genoll, però em veig amb cor de tornar a reempendre progressivament les activitats esportives. Estaré alerta per si la cosa va a més, si passés sé que ho hauré de deixar estar un altre cop. És una merda això d’estar tarat!!

La bici ja la he estrenada un parell de cops, agafant el carril bici fins a Quart, molt de tranquis. Déu n’hi do com cansa les cames, no em vull imaginar el suplici que ha de ser pujar el Tourmalet!! I quin mal fot al cul, collons! Mica a mica hi vaig agafant seguretat, feia com quinze anys des de la última vegada que vaig anar amb bici, i abans d’aquella vegada ens hem de remontar a quan tenia pocs anyets i encara no vivia a Gerunda… La veritat sigui dita, ja ve just que encara me’n recordi de com s’hi va!!

També tinc pensat de reempendre la natació i anar-ho combinant amb la bicicleta, les caminades i les carreres. Una mica de tot, per no castigar els mateixos músculs i articulacions, que és quan es produeixen les lesions… almenys aquesta és la idea. Vejam què serà.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Estem d’estreno

  1. Felicitats per la bici!

    La meva vida és una altra des de que en tinc. Si puc vaig a tot arreu amb ella. Ja se sap que a Barcelona respirem molta contaminació i seria millor pedalar per natura… Però quanta felicitat em dona.

Els comentaris estan tancats.